BTF Finland   >  Etusivu
Uutiset

Asiantuntijapalveluita tarjoavan yhtiön osakkeen arvo

Asiantuntijapalveluita tarjoavan yhtiön osakkeen arvo A oli vuonna 2009 ostanut 13 asianajotoimintaa harjoittavan B Oy:n osaketta kauppahinnoilla, jotka olivat vastanneet osakassopimuksessa niin sanotun naken in naken ut -periaatteen mukaisesti sovittua osakkeiden tasearvoa. Osakkeista 11 oli ostettu B Oy:ltä ja kaksi yhtiön osakkaana olleilta asianajajilta. Osakekauppojen jälkeen A oli omistanut yhtiön sadasta osakkeesta 13. Kaksi muuta osakasta olivat omistaneet yhtiön osakkeista kumpikin 42, ja kolme osaketta oli yhtiön itsensä hallussa.

Lue lisää

Uutta oikeuskäytäntöä.

Isännöinnistä maksettua korvausta ei pidetty palkkana.

Lue lisää

BTF Finland

Ota yhteyttä!

BTF Finland on tilintarkastuksen, taloushallinnon ja verotuksen asiantuntijapalveluja tarjoava organisaatio, joka on erikoistunut palvelemaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Palveluksessamme on lähes 180 tilitarkastuksen, taloushallinnon ja verotuksen asiantuntijaa Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Norjassa, Ruotsissa, Puolassa, Ukrainassa, Unkarissa, Bulgariassa ja Kazakhstanissa. 

Toimintaperiaatteemme on palvella asiakastamme tehokkaasti, asiantuntevasti ja ehdottoman luottamuksellisesti. Tavoitteemme on luoda toimiva palvelusuhde, joka tarjoaa kattavasti talous-, verotus- ja yhtiöoikeuden osaamista paikallisesti tai kansainvälisesti. Toimintamme perustuu lähes 40-vuoden talousalan ammatilliseen kokemukseen, huipputason asiantuntijaverkostoon ja jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Merkittävä osa asiantuntijoistamme on auktorisoituja tilintarkastajia ja kirjanpitäjiä.

Palvelutarjontaamme:

Tilintarkastukset

viivakoodi

Lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi autamme asiakkaitamme liiketoimintaan liittyvien riskien hallinnassa.

Lisätietoja

Taloushallinnon palvelut

kyna

Hoidamme yritysten ja yhteisöjen taloushallinnon tehokkaasti ja luotettavasti.

Lisätietoja

Vero- ja asiantuntijapalvelut

kattely

Autamme ratkaisemaan muuttuvan liiketoiminnan synnyttämät erikoistilanteet.

Lisätietoja