BTF Finland   >  Etusivu
Uutiset

Yleishyödyllisten yhdistysten verotus

Verohallinto on julkaissut 4.5.2016 päivätyn ohjeen Verotusohje yleishyödyllisille yhteisöille (dnro: A29/200/2016). Ohjeessa käsitellään yhdistysten ja säätiöiden yleishyödyllisyyden ja tulojen veronalaisuuden arviointia tuloverotuksessa. Ohjeen tarkoituksena on selventää yleishyödyllisyyden ja elinkeinotoiminnan arviointia oikeuskäytännön ja esimerkkien kautta yleisimmissä yleishyödyllisiä yhteisöjä koskevissa tilanteissa.

Lue lisää

Verohallinnon palkka- ja työkorvausohje on päivitetty.

Verohallinto on antanut 4.4.2016 uuden ohjeen, jossa käsitellään palkan ja työkorvauksen välistä rajanvetoa. Ohjeella ei ole tarkoitus lieventää nykyistä verotuskäytäntöä. Ohjeen liitteisiin on lisätty edellisen ohjeen jälkeen annettuja hallinto-oikeuden ja KHO:n ratkaisuja.

Lue lisää

BTF Finland

Ota yhteyttä!

BTF Finland on tilintarkastuksen, taloushallinnon ja verotuksen asiantuntijapalveluja tarjoava organisaatio, joka on erikoistunut palvelemaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Palveluksessamme on lähes 180 tilitarkastuksen, taloushallinnon ja verotuksen asiantuntijaa Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Venäjällä, Puolassa ja Bulgariassa. 

Toimintaperiaatteemme on palvella asiakastamme tehokkaasti, asiantuntevasti ja ehdottoman luottamuksellisesti. Tavoitteemme on luoda toimiva palvelusuhde, joka tarjoaa kattavasti talous-, verotus- ja yhtiöoikeuden osaamista paikallisesti tai kansainvälisesti. Toimintamme perustuu lähes 40-vuoden talousalan ammatilliseen kokemukseen, huipputason asiantuntijaverkostoon ja jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Merkittävä osa asiantuntijoistamme on auktorisoituja tilintarkastajia ja kirjanpitäjiä.

Palvelutarjontaamme:

Tilintarkastukset

viivakoodi

Lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi autamme asiakkaitamme liiketoimintaan liittyvien riskien hallinnassa.

Lisätietoja

Taloushallinnon palvelut

kyna

Hoidamme yritysten ja yhteisöjen taloushallinnon tehokkaasti ja luotettavasti.

Lisätietoja

Vero- ja asiantuntijapalvelut

kattely

Autamme ratkaisemaan muuttuvan liiketoiminnan synnyttämät erikoistilanteet.

Lisätietoja